Garanti og returnering.

Selv om vi går meget op i at tilsikre høj kvalitet i vores leverancer, så går det galt en gang imellem 🙁
Der kan være noget der ikke virker som det skal, når det ankommer til dig eller måske får varen en fejl efter et stykke tid.

Har du købt produktet hos os, så skal du sende os en besked og den skal indeholde følgende information:

• Din adresse, telefonnummer og e-mail.
  • Hvor og hvornår produktet er købt og en kopi af kviteringen.
  • En tydelig beskrivelse af hvordan fejlen giver sig til kende på/ hvorfor du returnerer varen og hvad du måtte have af øvrige bemærkninger.

Udover at sende beskeden til os, så skal du printe den ud og lægge den i kassen som skal sendes til:

Energig
Att: Service
Samsøvej 31
8382 Hinnerup

Pak varen ind i dens originale kasse/indpakning, hvis du har den, da varen tager mindst skade på denne måde.
En returnering skal være i original indpakning!
Ellers sørg for at varen er godt emballeret og hellere for meget bobbleplast end for lidt.

Du skal selv betale for at sende varen til os, uanset om det er en returnering eller en Garanti/service sag. Når varen sendes fra os til dig, efter reparation betaler vi fragt omkostningen.

Så kigger vi på sagen og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Klagemuligheder.

Hvis du syntes at vi er helt umulige at have med at gøre (Chefen havde engang en kæreste der syntes han var umulig… 😉 ) Så slå på tråden til os og så vi kan få løst problematikken. Det har vi altid kunnet indtil nu.

Men syntes du alligevel at vi har tabt sutten helt, så kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,  eller e-mail: [email protected] Men mon ikke vi bliver enige inden. 🙂

Er du borger i et andet EU-land end Danmark, kan du klage vi den fælles europæiske klage funktion: